Wie ben ik

Ik ben Marlous Wijffels en inmiddels ruim 20 jaar oefentherapeut  Mensendieck en Runningtherapeut. 
Mijn missie is om mensen te inspireren tot beweging en in contact te brengen met de heilzame werking hiervan voor lichaam en geest. Mijn uitdaging is de onderliggende oorzaak te vinden van pijn, spanning of houdings- en bewegingsproblemen. Ik wil mensen bewust maken hoe ze gezonder met hun lichaam om kunnen gaan met als belangrijk doel, dat ook na de behandeling ‘het in beweging zijn’ blijft, zodat er sprake is van blijvend profijt!  

Houdings- en bewegingsklachten en vooral spanningsgerelateerde klachten hebben mijn bijzondere aandacht, zoals slecht slapen, burn out, depressie en angst en paniekstoornissen of hyperventilatie. Ik maak daarbij gebruik van tal van ontspanningsvormen en van Mindfulness. Ik werk tevens op haptonomische basis.
Ik ben lid van de VVOCM, Stichting Runningtherapie Nederland en artrose-netwerk.nl

Ik ben een fervent buitensportster, met ruime ervaring in hardlopen, fietsen en roeien. Ik ben graag in de natuur, het liefst hoog in de bergen. En vooral als de kans zich voor doet, trek ik op mijn Santosfiets rond, om weer een stukje van de wereld te verkennen. Lekker bezig zijn in de natuur, geeft een fijn, opgeruimd, leeg hoofd en een hoop inspiratie. Naast regelmatig hardlopen en fietsen doe ik aan Dru yoga en Tai Chi